O6.09.2021. - DARUVARSKA PIVSKA AVANTURA

Novosti

18.10.2021.

TURISTIČKA VIDEO RAZGLEDNICA

Ivana Banfić tijekom rujna je u Daruvaru snimila video razglednicu koja je zamišljena kao promocija Daruvara kroz njegove ljude, lokacije i proizvode u koji ljudi mogu doživjeti kada dođu u Daruvar.

Više na: IBee Cooking Show
#jedi, #putuj, #uživaj

31.01.2022.

MONOGRAFIJA PIVOVARE DARUVAR

Prije nekog vremena iz tiska je izašla bogato ilustrirana monografija Pivovara Daruvar – priča koja teče 180 godina autora Mate Pejića, u izdanju Pivovare Daruvar, najstarije hrvatske pivovare.
Promocija knjige trebala je biti jedan od sadržaja bogatog programa obilježavanja velikog jubileja, ali je proslava zbog epidemioloških mjera odgođena.
I mi smo dio te priče o pivovari, koja je pretočena je u stranice monografije koju možete pronaći na webshopu Pivovare Daruvar https://bit.ly/3AAK7a3

15.02.2022.

DARUVARSKA PIVSKA AVANTURA

Pozivamo vas na cjelodnevnu daruvarsku pivsku avanturu. Naučit ćete ponešto o pivu, kušati Staročeško pivo i 5th Element pivo u paru sa vrhunskim sirevima sirane Biogal, ručati u restoranu Terasa (jednom od vodećih sto restorana u Hrvatskoj), opustiti se u ljekovitoj termalnoj vodi i odmoriti u Daruvarskim toplicama.
Rezervirajte na vrijeme, broj osoba je ograničen. Detaljnije na: https://tinyurl.com/pivska-avantura-druga

02.03.2022.

DARUVARSKA PIVSKA AVANTURA - ODGODA TERMINA

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, prisiljeni smo odgoditi avanturu planiranu za 05.03.2022. Novi datum slijedi za nekoliko dana... #proljeće

06.03.2022.

PIVSKA AVANTURA - 23.04.2022. 

Cjelodnevna daruvarska pivska avantura - 23.04.2022. Naučit ćete ponešto o pivu, kušati Staročeško pivo i 5th Element pivo u paru sa vrhunskim sirevima sirane Biogal, ručati u restoranu Terasa (jednom od vodećih sto restorana u Hrvatskoj), opustiti se u ljekovitoj termalnoj vodi i odmoriti u Daruvarskim toplicama.
Rezervirajte na vrijeme, broj osoba je ograničen. Detaljnije na: https://tinyurl.com/pivska-avantura-druga

07.04.2022.

Nominacija u kategoriji craft turizam

Predstavnici komisije Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj „Klub članova selo“ obišli su 06.04.2022. Bjelovarsko-bilogorsku županiju i sve prijavljene projekte za godišnju nagradu Suncokret ruralnog turizma – Sunflower Award koju ova udruga dodjeljuje.
U kategoriji Craft turizam kandidiran je program Beerlist – Naše pivske i druge priče. 

29.04.2022.

Osvojili smo Zlatni suncokret

U četvrtak, 28. travnja 2022., u dvorani hotela Croatia u Cavtatu u sklopu 5. međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu održana je na svečana ceremonija dodjele nagrada 'Suncokret ruralnog turizma Hrvatske'. 
Za godišnju nagradu Suncokret ruralnog turizma – Sunflower Award, ukupno su konkurirala 138 projekta, među kojima je 59 nagrađenih za 2021. godinu. 
Beerlist - Naše pivske i druge priče osvojio je zlatni sunockret u kategoriji Craft turizam. 
Hvala Turističkoj zajednici Bjelovarsko-bilogorske županije na nominaciji.
Vidimo se u Pivovari Daruvar!
Opširnije na: MojPortal.hr

30.11.2022.

IQM Destination

Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama s područja Bjelovarsko-bilogorske županije i predstavnicima tvrtke IQM d.o.o. uručili su certifikate kvalitete turističkim subjektima s područja Bjelovarsko-bilogorske županije u sklopu projekta IQM – integralno upravljanje kvalitetom. I Beerlist je jedan od njih! 
Certifikat možete vidjeti na: IQM_Destination

Made with ‌

Offline Website Creator