Beerlist

Daruvarske pivske i druge priče

Gdje je počelo...

Tradicija industrijske proizvodnje piva u Daruvaru potječe iz 19. stoljeća, točnije od 1840. godine, što pivovaru u Daruvaru čini najstarijom industrijskom pivovarom u Hrvatskoj koja neprekidno radi od osnutka na istoj lokaciji.

Uz Staročeško pivo, koje se pod istim nazivom proizvodi još od 1893. godine, pivovara od 2014. godine proizvodi i liniju craft piva 5thElement.

Ideja...

Iz želje da što kvalitetnije pretočimo tu pjenušavost u čaše naših posjetitelja i turista kompletiran je jedan novi turistički proizvod pod sasvim jednostavnim nazivnom: Beerlist - Naše pivske i druge priče.

Naše pivske i druge priče nastale su s idejom povezivanja daruvarske lokalne ponude u jedan privlačan turistički proizvod. Pivovaru Daruvar - najstariju industrijsku pivovaru u Hrvatskoj, Siranu Biogal sa bogatom paletom sireva vrhunske kvalitete, Pekarnicu Imako – najstariji daruvarski obiteljski obrt te Daruvarske toplice sa svojom ljekovitom termalnom vodom, smještajnim kapacitetima i gastronomskom ponudom, povezali smo u jednu zajedničku, jedinstvenu, autohtonu daruvarsku pivsku priču.

Turistički proizvod

U našim pivskim pričama, naučit ćete nešto o povijesti daruvarskog piva i piva općenito, vidjet ćete kako se pivo rađa, osjetiti mirise i kušati okuse različitih stilova piva. Naučit ćete kako poslužiti i kušati pivo, kako sljubiti pivo i hranu a usput možda naučite i pokoji trik.

Programi Pivskih priča organiziraju se za manje grupe, a svaka od njih ima drukčiji intenzitet pivskog doživljaja. Od osnovnog programa koji uključuje obilazak pivovare i kušanje piva, pa sve do dvodnevnih – intenzivnih turističkih programa. 

Tijekom naših priča usvojit ćete puno novih znanja, kušati pivo sa samog izvora te što je najvažnije
opustiti se i dobro zabaviti.

(Važne) napomene

• Programe je moguće organizirati uz prethodan upit ili najavu minimalno 7 dana prije željenog termina

• Organizirane posjete za manje od 10 osoba nismo u mogućnosti odraditi

• Ne preporučamo grupe veće od 30 osoba zbog "gubitka" osobnog iskustva priče

• Programi su namijenjeni punoljetnim osobama (18+).

Što ako ne pijem pivo?

Nadamo se da ćete ipak probati pivo. ;)

Ukoliko ne volite pivo, alergični ste na njega ili jednostavno uopće ne pijete, a želite nas posjetiti,  kao alternativu ćemo vam ponuditi sok, mineralnu ili izvorsku vodu.  

(Financijski) uvjeti

• Plaćanje: Avansno po ponudi

Račun izdaje Pivovara Daruvar d.o.o.
A.M. Reljkovića 2, 43500 Daruvar, OIB 94568898672

Built with ‌

Offline Website Maker